اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است

افزایش اختلافات بر سر نحوه برگزاری انتخابات در آمریکا

در حالی که رئیس‌جمهور سابق آمریکا تلاش ترامپ برای فلج کردن خدمات پستی این کشور را بی‌سابقه توصیف کرده، دادستان کل آمریکا تلاش دموکرات‌ها برای برگزاری انتخابات به صورت پستی را بازی با آتش دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 15
کد خبر: ۵۴۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، با نزدیک‌تر شدن زمان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، تقابل نظر میان حزب دموکرات و جمهوری‌خواه بر سر برگزاری آن به صورت پستی شدت بیشتری یافته است.

 

به نوشته روزنامه «گاردین»، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز جمعه به تلاش «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور فعلی این کشور جهت محدود کردن بودجه خدمات پستی آمریکا واکنش نشان داد.

 

اوباما در مصاحبه‌ای گفت: «آنچه شاهد هستیم در تاریخ سیاسی مدرن بی‌نظیر است. رئیس‌جمهور در تلاش است مردم را تشویق کند در رأی‌گیری شرکت نکنند».

 

وی افزود: «آنچه تا کنون ندیده بودیم این است که یک رئیس‌جمهور بگوید تلاش خواهم کرد خدمات پستی را فلج کنم تا مردم را از رأی دادن بازدارم و در مورد دلیل چنین کاری هم با صراحت توضیح می‌دهم».

 

از سوی دیگر «ویلیام بار» وزیر دادگستری دولت ترامپ به قانون‌گذاران دموکرات هشدار داد «با آتش بازی نکنند».

 

بار در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» گفت، درخواست حزب دموکرات برای انجام رأی‌گیری به صورت پستی «شدیداً غیرمسئولانه، بی‌ملاحظه و اشتباه» است.

 

او تهدید کرد: «از دید من انجام این کار در برهه‌ای که کشور دچار تفرقه شده است، مانند بازی با آتش است».

 

«هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه پیشین آمریکا دیروز (جمعه) گفت: «او (ترامپ) تلاش خواهد کرد که ما را سردرگم کند. او تلاش خواهد کرد همه نوع پرونده قضایی را پیش بکشد».

 

این سیاست‌مدار آمریکایی که در سال ۲۰۱۶ رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری بود در ادامه گفت: «او رفیقش [ویلیام] بار دادستان کل را آماده دارد تا هر کاری که لازم باشد برایش انجام دهد».

 

ترامپ که در نظرسنجی‌های متخلف آمریکا از «جو بایدن» رقیب دموکرات خود عقب افتاده است بارها اعلام کرده به احتمال زیاد در انتخابات ریاست‌جمهوری تقلب گسترده رخ خواهد داد.

 

ترامپ مدعی است برگزاری انتخابات به صورت پستی که برای ممانعت از شیوع بیشتر ویروس کرونا در آمریکا پیشنهاد شده است، راه را برای هرگونه تخلف انتخاباتی باز می‌کند.

 

رئیس جمهور آمریکا پیش از این نیز گفته بود، از آنجا که روند استیضاحش دو سال از وقت وی در دولت را گرفت، تعداد سال‌های بیشتری را در کاخ سفید بماند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار